Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bad Boy

Bad Boy, fondat în San Diego în anii 1980, este un brand care își reflectă cu mândrie rădăcinile în sporturile de luptă și în cultura străzii. Marca și-a câștigat reputația prin crearea de îmbrăcăminte și echipamente pentru cei mai neînfricați și independenți indivizi din lume.

Bad Boy oferă o gamă largă de produse, de la îmbrăcăminte sportivă la echipamente pentru sporturi de luptă și până la îmbrăcăminte de stradă. Toate cu scopul de a oferi cele mai bune performanțe, durabilitate și confort. De la pantaloni scurți de MMA la mănuși de box și până la tricouri și hanorace elegante, marca Bad Boy se angajează să ofere produse de cea mai bună calitate, care să răspundă așteptărilor celor mai exigenți clienți.

Bad Boy se distinge, de asemenea, prin stilul său distinctiv, care combină forță, încredere și modernitate. Produsele lor sunt cunoscute pentru designul inovator, grafica și logo-urile care identifică marca Bad Boy în întreaga lume. Stilul Bad Boy este un simbol al atitudinii, al determinării și al masculinității, care atrage deopotrivă atleții și fanii sporturilor de luptă.

Marca Bad Boy pune un mare accent pe calitatea produselor sale. Prin colaborarea cu sportivi și antrenori experimentați, Bad Boy își îmbunătățește constant produsele, răspunzând nevoilor și așteptărilor sportivilor. Fiecare produs este testat cu atenție în ceea ce privește durabilitatea, confortul și siguranța, pentru a asigura cea mai înaltă calitate.

Extindere descriere Restrângere descriere