Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bladerunner

Bladerunner este un producător global de patine cu role și patine în linie specializate de la liderul industriei Rollerblade. De-a lungul anilor, marca și-a dezvoltat și extins constant gama de produse cu noi accesorii și îmbunătățiri ale produselor existente. Compania utilizează tehnologii inovatoare în producție (sistemul de frânare ABT®, PowerStrap®), care îmbunătățesc calitatea produsului și îi conferă caracteristici unice. Un alt aspect important este faptul că firma folosește numai materiale testate și durabile în articolele sale, astfel încât puteți fi siguri că produsul pe care îl cumpărați cu marca Bladerunner va fi de o calitate excelentă și va servi pentru o perioadă lungă de timp. 

Bladerunner oferă modele de patine în linie dedicate tuturor începătorilor amatori, precum și sportivilor avansați care participă la competiții de renume. Gama Bladerunner include, de asemenea, patine pentru cei mai tineri utilizatori, care le oferă un nivel ridicat de siguranță.  

De asemenea, compania se preocupă de designul unic al produselor sale și le proiectează ținând cont de diferitele gusturi estetice ale clienților. Populare printre ele sunt rolele strălucitoare pentru copii, care sunt o combinație de materiale de cea mai înaltă calitate și un design atractiv. Marca a contribuit semnificativ la promovarea patinajului pe role și a devenit unul dintre cei mai importanți producători de echipamente și accesorii profesionale pentru acest sport.  

Extindere descriere Restrângere descriere