Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

BlueSeventy

BlueSeventy este un brand de înot fondat în 1993 și cu sediul în Seattle. Marca și-a câștigat o reputație la nivel internațional pentru angajamentul său față de inovație și îmbunătățirea produselor. Misiunea lor este de a crea soluții unice pentru înotători, care să ofere performanță și confort optim.

În prezent, BlueSeventy își distribuie produsele în peste 25 de țări din întreaga lume. Prezența lor pe piața internațională le permite înotătorilor din toate colțurile lumii să beneficieze de costumele de baie, costumele de neopren și accesoriile lor de înaltă calitate.

Una dintre realizările cheie ale mărcii BlueSeventy a fost crearea primei spume de triatlon din lume. Această spumă revoluționară, dezvoltată ținând cont de cerințele triatloniștilor, a fost aclamată și a devenit spuma oficială a triatlonului Ironman. Acest lucru confirmă nu numai calitatea produselor BlueSeventy, ci și angajamentul lor de a sprijini și dezvolta sportul de triatlon.

BlueSeventy se remarcă, de asemenea, prin colaborarea strânsă cu înotători profesioniști și experți care contribuie la îmbunătățirea și inovarea continuă a produselor mărcii.  

Prin angajamentul lor continuu pentru îmbunătățirea produselor, prezența internațională și inovație, BlueSeventy a câștigat încrederea înotătorilor de toate nivelurile de înot. Produsele lor sunt alegerea profesioniștilor și amatorilor deopotrivă, care caută echipamente de înot de calitate care să le permită să-și atingă obiectivele.

Extindere descriere Restrângere descriere