Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

BOATILUS

Marca BOATILUS a fost creată în 1810 de o pereche de părinți care, ca răspuns la nevoile lor și ale altora, au creat pantofi unici pentru copii. Acest lucru a fost posibil datorită unei combinații de experiență personală și profesională. Astăzi, BOATILUS este una dintre mărcile de top în domeniul pantofilor de cauciuc pentru copii.

Marca BOATILUS acordă o importanță deosebită siguranței și sănătății celor mici, motiv pentru care încălțămintea producătorului nu conține substanțe nocive precum ftalatul, fenolul și latexul. Toate materialele folosite pentru crearea încălțămintei sunt obținute exclusiv în Europa.

În 2008 a început producția primilor cizme biodegradabile. De atunci, marca BOATILUS a creat în mod constant pantofi care sunt în întregime reciclabili.

În plus, marca și-a extins gama de încălțăminte cu cizme de zăpadă inovatoare pentru copii. Dotați cu o talpă impermeabilă și hidrofobă, o talpă ecologică realizată din sticle de plastic reciclate și o căptușeală caldă și confortabilă, aceștia vor face jocurile lungi din zilele de iarnă extrem de plăcute!

Extindere descriere Restrângere descriere