Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Brooks

Brooks este un brand cu o tradiție îndelungată. Este în funcțiune din 1914 și, prin urmare, a contribuit la crearea pieței de sport din lume aproape de la bun început. Deși drumul spre succesul mărcii a fost accidentat, astăzi Brooks poate fi considerat unul dintre cei mai mari producători de pantofi de alergare. Creșterea deosebită a mărcii nu a venit decât în anii 1970, când alergarea în Statele Unite a început să câștige o popularitate tot mai mare în rândul publicului. A fost momentul în care încălțămintea de la Brooks a devenit una dintre favoritele alergătorilor.

O piatră de hotar în dezvoltarea brandului a fost utilizarea spumei inovatoare EVA în producția de pantofi în 1974, care este folosită cu succes și astăzi în încălțămintea sportivă. Aceasta este responsabilă de o amortizare excelentă, menținând în același timp pantoful ușor și rezistent. Este prima tehnologie de acest tip care a revoluționat complet abordarea designului pantofilor de alergare, îmbunătățind semnificativ confortul de mișcare al purtătorului.  

În anii 1980, marca s-a confruntat cu o altă criză, pe care a depășit-o în 10 ani, revenind din nou în topul mărcilor de top. De atunci, compania s-a concentrat în principal pe alergare, fără a-și extinde gama pentru a include și alte sporturi. Acest lucru o face să fie liderul incontestabil în domeniu.

Compania dispune de un laborator intern în care sunt dezvoltate cele mai noi tehnologii și materiale utilizate în încălțăminte, cum ar fi sistemul de amortizare DNA sau sistemul GuideRails®, care oferă un sprijin complet pentru genunchi, articulații și șolduri în timpul alergării. Calitatea superioară, confortul și durabilitatea excepțională sunt semnele distinctive ale pantofilor de alergare Brooks. Procesul de producție etic este, de asemenea, demn de menționat. Aproape jumătate din produsele mărcii sunt fabricate din materiale biodegradabile.

La Sportano.ro vei găsi modele de top de pantofi de alergare Brooks precum Ghost, Adrenaline, Glycerin sau Launch în diferite mărimi și culori.

Extindere descriere Restrângere descriere