Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bryton

Fondată de Samuel Wang, specialist în dezvoltarea și marketingul produselor electronice de consum, marca Bryton este lider mondial în domeniul soluțiilor inovatoare pentru sporturile de anduranță și activitățile în aer liber. Încă de la înființare, Bryton a livrat în mod constant dispozitive GPS, monitoare de activitate și contoare de ciclism avansate din punct de vedere tehnologic, care îi ajută pe sportivi să își atingă obiective mai înalte și să își îmbunătățească performanțele.

Bryton se distinge prin angajamentul său față de cercetare și dezvoltare, permițând brandului să creeze produse inovatoare care sunt adaptate la nevoile sportivilor profesioniști și ale pasionaților de activitate fizică. Marca monitorizează și analizează în mod constant nevoile sportivilor pentru a le oferi dispozitive cu caracteristici, precizie și performanță de ultimă generație.

Produsele Bryton se caracterizează printr-o calitate excepțională a construcției, durabilitate și operare intuitivă. Acestea includ funcții avansate, cum ar fi măsurarea precisă a datelor, navigația GPS, analiza antrenamentelor, monitorizarea pulsului și multe altele, pentru a-i ajuta pe sportivi să își îmbunătățească abilitățile și să performeze la cel mai bun nivel.

Bryton este, de asemenea, un brand căruia îi pasă de sprijin și de comunitatea sportivă. Pe lângă furnizarea de produse excelente, compania oferă și o platformă online unde sportivii își pot împărtăși realizările, antrenamentele și inspirația. Brandul Bryton se angajează să creeze o comunitate care inspiră și motivează sportivii să își depășească propriile limite și să atingă noi obiective.

Cu Bryton, sportivii de toate nivelurile au acces la instrumente avansate care îi ajută să își urmărească progresul, să își analizeze datele de antrenament și să obțină performanțe mai bune. Bryton nu numai că furnizează echipamentul, dar îi și sprijină pe sportivi în drumul lor spre succes și descoperirea de noi posibilități.

Extindere descriere Restrângere descriere