Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

CAPiTA

Capita

Capita este o marcă canadiană înființată în anul 2000 de către Blue Montgomery. Compania este specializată în producția de echipamente de snowboarding, în special plăci. Acestea se disting de altele prin designul lor unic și prin utilizarea de grafică originală. Datorită acestui lucru, puteți recunoaște cu ușurință panourile Capita pe pârtie.  

Cu toate acestea, un aspect atractiv nu este totul. Marca acordă o atenție deosebită calității de fabricație a fiecărui produs și acordă atenție fiecărui detaliu. De aceea, snowboard-urile sunt proiectate cu ajutorul unor tehnologii noi, cum ar fi POWDER DRIVE™ BASE, HOLYSHEET™ TRI/TRI FIBERGLASS și P2 SUPERLIGHT CORE™, care fac echipamentul mult mai robust și îi îmbunătățesc performanțele de pilotaj.  

Producătorul Capita acordă, de asemenea, o atenție deosebită problemelor de mediu. Toate produsele provin din "The Mothership", o fabrică modernă și ecologică situată în Austria. Fabrica este alimentată integral cu energie hidroelectrică, astfel încât nu există emisii excesive de CO2. 

Produsele renumitului brand Capita sunt folosite de snowboarderi profesioniști din întreaga lume, precum Kazuhiro Kokubo și Jess Kimura, care realizează performanțe spectaculoase pe placile lor. Cu toate acestea, snowboard-urile Capita pot fi folosite și de începători, care caută un echipament de calitate.  

Extindere descriere Restrângere descriere