• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

CASCO

Casco este un brand înființat în 1989, care încă de la început s-a axat pe producția de căști specializate și de ochelari de schi și snowboard. De-a lungul anilor, compania a devenit recunoscută în întreaga lume, iar produsele sale satisfac mii de consumatori în fiecare zi. Casco se concentrează pe utilizarea de tehnologii inovatoare în produsele sale, care sporesc semnificativ calitatea acestora și oferă utilizatorului un nivel ridicat de siguranță. Pe lângă accesoriile de schi, marca are, de asemenea, o ofertă largă de căști specializate pentru biciclete și călărie. 

Accesoriile de marcă sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu și sunt puse în vânzare numai după ce au fost verificate și testate cu atenție. Datorită acestui fapt, produsele Casco îndeplinesc cerințele chiar și ale celor mai exigenți clienți. Acestea sunt extrem de funcționale, confortabile și oferă o protecție excelentă. Mai mult, brandul se preocupă și de valorile estetice ale produselor sale și oferă modele în multe variante de culoare, din care fiecare sportiv poate alege modelul potrivit. 

Sportivi renumiți lucrează cu brandul și obțin succese spectaculoase în sporturile lor respective cu ajutorul produselor sale. Printre aceștia se numără Ole Einar Björndalen, Lars Bystöl, Jend Fiedler și Jos Lansink. 

Casco este, de asemenea, atentă la problemele de mediu. Fabricile sale sunt alimentate de surse de energie regenerabilă, iar fabricile sale sunt situate numai în Europa, ceea ce facilitează controlul producției și menținerea unei bune etici a muncii. În plus, marca este certificată ISO, asigurând controlul calității produselor în fiecare etapă de producție. 

Extindere descriere Restrângere descriere