• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Cébé

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Istoria brandului Cébé, pionierat specializat în producția de ochelari de soare profesioniști dedicați sportivilor, datează din 1892. În anii 1940, compania a introdus, de asemenea, căști de protecție și ochelari de schi de calitate. La scurt timp după aceea, Cébé a colaborat cu celebrul schior Jean-Claude Killy, care a devenit campion olimpic la schi alpin în 1986. Faptul că a folosit produse Cébé în timpul curselor sale victorioase a ajutat marca să se facă un nume în industria sportului și să devină cunoscută aproape în întreaga lume. 

De atunci, compania a continuat să crească, să dezvolte noi produse și să le îmbunătățească pe cele existente. În 1970, a fost lansată o colecție de ochelari de soare de ghețar, iar în anii 2000, compania dezvolta deja tehnologii inovatoare, cum ar fi S'Tech®, care a îmbunătățit semnificativ stabilitatea ramei, și Sensor Hight Contrast Vision, un sistem unic pentru lentile care permite o mai bună vizibilitate în timpul activităților fizice. 

În plus față de calitatea excelentă a manoperei, brandul se preocupă, de asemenea, de designul unic al tuturor produselor sale. Din acest motiv, compania oferă accesorii în diferite variante de culori, printre care fiecare sportiv va găsi varianta perfectă. De-a lungul timpului, Cébé a primit numeroase premii renumite în cadrul unor competiții prestigioase, cum ar fi ISPO Award, care atestă poziția sa înaltă pe piață.  

Extindere descriere Restrângere descriere