• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

CeramicSpeed

Originile CeramicSpeed datează din 1998, când Jacob Csizmadia a doborât un record de patinaj cu patine cu rulmenți cu bile. Doar doi ani mai târziu, Csizmadia a dezvoltat primii rulmenți ceramici din lume, care au fost folosiți de cicliștii profesioniști în Turul Franței în același an. După aceste evenimente, Jacob a decis să înființeze CeramicSpeed, un brand specializat în producția de accesorii profesionale pentru ciclism care influențează direct calitatea și eficiența ciclismului. 

Compania evoluează în mod constant, dezvoltând soluții tehnologice de ultimă oră și stabilind parteneriate cu specialiști renumiți din industrie, care împreună elaborează sisteme moderne. În 2016, brandul și-a înființat propriul laborator de testare Friction Facts, unde toate produsele nou dezvoltate sunt testate în detaliu înainte de a fi puse în vânzare. Prin urmare, puteți fi siguri că accesoriile de la CeramicSpeed reprezintă cea mai înaltă calitate de manoperă și fiabilitate. 

Astăzi, marca este unul dintre liderii de vânzări din industria bicicletelor, care își distribuie produsele pe multe piețe străine și stabilește în mod constant noi standarde în producția de accesorii specializate pentru biciclete. În ciuda marii sale popularități, CeramicSpeed este o companie cu tradiție, care își are principalele facilități de producție în țara sa de origine - Danemarca. 

Extindere descriere Restrângere descriere