• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Chaya

Chaya este un brand modern deținut de populara companie de patinaj pe role și role Powerslide. Chaya, la fel ca și compania mamă, este specializată în fabricarea de echipamente profesionale pentru patinaj în linie și patinaj cu role, care vor dura mulți ani. Marca se bazează pe realizările anterioare ale Powerslide și încorporează cele mai recente tehnologii pentru a îmbunătăți călătoria și siguranța. Printre acestea se numără cizmele termoformabile și spumele Recall, care asigură o potrivire perfectă pentru fiecare consumator, precum și fibra de carbon, care asigură cel mai înalt nivel de durabilitate a carcasei cizmei.  

Oferta largă a producătorului Chaya include patine cu rotile și patine în linie de cea mai bună calitate pentru diferite stiluri de mers, cum ar fi dansul, recreerea și acrobațiile extreme pe rampă. Sportivi renumiți colaborează cu marca și folosesc produsele sale zilnic, precum și în timpul campionatelor mondiale și naționale, contribuind astfel la promovarea companiei pe diferite piețe. Printre aceștia se numără patinatoarea spaniolă Barbara Luclana și pilotul echipei Tiger Bay Brawlers, Kid Block. 

Aspectele vizuale sunt, de asemenea, importante pentru brandul Chaya, astfel încât echipa de brand le acordă o atenție deosebită în timpul procesului de producție. Toate echipamentele sunt disponibile în diferite variante de culori și modele unice, din care fiecare utilizator poate alege ceea ce îi place. Calitatea și estetica patinelor și rolelor Chaya încântă atât începătorii, cât și sportivii avansați din întreaga lume.  

Extindere descriere Restrângere descriere