Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Climbing Technology

Climbing Technology

Climbing Technology este o companie italiană specializată în producția de echipamente de alpinism specializate încă de la începuturi. Echipa brandului știe foarte bine cât de importante sunt aspectele legate de siguranță în timpul alpinismului extrem, motiv pentru care, de ani de zile, își proiectează toate accesoriile cu grijă pentru fiecare, chiar și pentru cel mai mic detaliu.  

Mai mult, înainte ca produsele Climbing Technology să fie puse în vânzare, acestea trec printr-o serie de teste obligatorii, care le verifică calitatea și durabilitatea. Toate produsele au în plus certificate europene și mondiale, ceea ce le permite să fie vândute.  

Marca dezvoltă și utilizează în permanență soluții tehnologice inovatoare și țesături moderne pentru produsele sale, care funcționează perfect chiar și în condiții meteorologice extreme. Problemele ecologice sunt, de asemenea, extrem de importante pentru companie, motiv pentru care aceasta își desfășoară producția în conformitate cu directivele etice globale. 

În prezent, Climbing Technology este unul dintre cei mai mari producători de echipamente de alpinism, cum ar fi pioleți, cârlige, căști, crampoane, hamuri, cleme și alte accesorii specializate necesare pentru alpinism. 

Extindere descriere Restrângere descriere