Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

COMODO

Comodo este o marcă poloneză, prezentă pe piață din 1996, specializată în producția de șosete de antrenament de calitate, realizate din materiale de înaltă calitate. Oferta largă a mărcii include linii de șosete specializate pentru trekking, alergare, călărie, fitness, precum și pentru tenis, ciclism și sporturi de iarnă. Modelele diferă în ceea ce privește croiala, greutatea, proprietățile de termoreglare și tehnologiile utilizate, ceea ce le face perfect adaptate la nevoile sportivilor din diferite discipline. 

Compania folosește numai materiale selecționate în producție, care au proprietăți excelente de bacteriostatic, termoizolare și de absorbție a umidității. Una dintre cele mai frecvent utilizate țesături în șosetele Comodo sunt fibrele din lână merino și alpaca. În afară de aceasta, există și modele în care se folosesc materiale naturale de calitate din bumbac și bambus. Produsele Comodo sunt, de asemenea, echipate cu soluții tehnologice inovatoare, cum ar fi Drytex Comfort, cu proprietăți izolatoare excelente, materialul Polycolon® cu uscare rapidă, fibra de poliester termoactivă Coolmax®, precum și materialul Thermolite®, care reține perfect căldura, utilizat în principal în modelele de șosete concepute pentru activități la temperaturi scăzute. 

Marca Comodo este, de asemenea, preocupată de problemele de mediu și, prin urmare, îndeplinește cerințele privind procesele de producție ecologice. Acest lucru este garantat de certificarea Bluesign® a mărcii, ceea ce înseamnă că în producție nu sunt folosite materiale care conțin substanțe toxice. 

Extindere descriere Restrângere descriere