Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

COOLCASC

Coolcasc

Originile mărcii elvețiene Coolcasc datează din 2007, când fondatoarea sa, Mar Peire, a conceput o husă de cască distinctivă pentru copiii săi, pentru a-i putea supraveghea în timp ce schiau. Astfel au fost create primele huse de cască dedicate copiilor. Până atunci, nu exista nimic asemănător pe piață. Din acest motiv, marca Coolcasc a devenit un succes mondial la doar câțiva ani de la înființare, iar produsele sale au devenit cunoscute pe pârtiile de schi. 

De-a lungul anilor, marca s-a extins în 30 de țări și a proiectat suprapuneri pentru diferite modele de căști de protecție, cum ar fi cele de ciclism și de role. În 2020, marca a prezentat lumii cel de-al doilea design de vârf la ISPO 2020 - capacele moderne pentru ochelari de schi Coolmasc. Pentru acestea, a folosit materialul tehnologic lycra fabricat din sticle de plastic reciclate.  

Coolcasc este un brand care s-a născut dintr-o idee inovatoare. Utilizarea de materiale durabile și etice în producție a contribuit, de asemenea, la succesul său. De-a lungul istoriei sale, compania a lansat o serie de căști cu diferite imprimeuri care îi satisfac pe cei mai tineri utilizatori din întreaga lume. Printre acestea se numără Animale, Ceață, Biciclete mișto și Meșteșuguri.  

Extindere descriere Restrângere descriere