Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

CORE

Core este un brand german care a fost fondat în 2001 și este unul dintre cei mai importanți producători de plăci, zmee și accesorii pentru kitesurfing și wingfoil. Cu sediul central în Fehmarn, centrul european al sporturilor nautice, Core profită de condițiile excelente pentru a crea produse inovatoare adaptate cerințelor și pasiunilor iubitorilor acestor sporturi extreme.

De la bun început, Core s-a concentrat pe calitatea și performanța excelentă a hardware-ului său. Brandul se concentrează pe dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a produselor sale, folosind cele mai noi tehnologii și materiale. Datorită acestui fapt, plăcile Core, zmeele și accesoriile nu sunt doar durabile, dar oferă și un control incredibil, dinamică și distracție atunci când practicați kitesurfing și wingfoil.

Brandul Core a câștigat încrederea atât a jucătorilor experimentați, cât și a amatorilor, datorită inovației și devotamentului pentru sport. Introduce constant noi soluții care îmbunătățesc eficiența și securitatea utilizatorilor. Fără compromisuri, Core creează echipamente care vă ajută să atingeți noi niveluri de sofisticare și entuziasm pe apă.

Nu se concentrează doar pe excelența tehnică, Core este, de asemenea, dedicat comunității kitesurf și wingfoil. Prin sponsorizarea evenimentelor, competițiilor și programelor de dezvoltare, brandul sprijină dezvoltarea sporturilor nautice și îi inspiră pe alții să-și descopere pasiunea. Core a construit o comunitate puternică și dedicată de entuziaști care apreciază valorile și filozofia mărcii.

Extindere descriere Restrângere descriere