Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Crankbrothers

Crankbrothers este un brand lider de biciclete fondat în 1997 în Laguna Beach, California. Compania este specializată în producția de componente, încălțăminte și accesorii de înaltă calitate pentru biciclete. Marca Crankbrothers și-a câștigat o reputație pentru inovație, fiabilitate și design unic al produselor sale.

Marca Crankbrothers oferă o varietate de componente pentru biciclete, cum ar fi pedale, roți și tije de șa, care sunt esențiale pentru eficiența și confortul de mers. Produsele Crankbrothers sunt proiectate cu grijă, fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate și supuse unor teste riguroase pentru a oferi utilizatorilor performanțe și fiabilitate optime într-o varietate de condiții de teren.

Crankbrothers se distinge nu numai prin excelența tehnică, ci și prin cooperarea cu sportivi de talie mondială. Produsele mărcii sunt testate și dezvoltate în mod regulat în colaborare cu bicicliști profesioniști, ceea ce le permite să-și îmbunătățească performanța și să îndeplinească cerințele chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori. Datorită acestui fapt, Crankbrothers este capabil să ofere soluții care să răspundă așteptărilor atât profesioniștilor, cât și pasionaților de ciclism.

Marca Crankbrothers are și o prezență puternică în comunitatea ciclismului. Sponsorizează evenimente, competiții și echipe care promovează activitatea fizică și pasiunea pentru ciclism. Datorită acestui fapt, Crankbrothers este adesea asociat cu un stil de viață dinamic și cu căutarea aventurilor pe două roți.

Extindere descriere Restrângere descriere