• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Deeper

Deeper este compania care a dus pescuitul la următorul nivel și a proiectat sonarele tehnologice inovatoare Deeper Pro, Deeper CHIRP+ și multe alte modele compatibile cu aplicațiile mobile moderne. Sonarele semnate cu marca mărcii garantează măsurători precise ale adâncimii, structurii și formei fundului, precum și permite identificarea precisă a prezenței diferitelor specii de pești în corpul de apă. Produsele producătorului Deeper sunt realizate cu ajutorul unor sisteme avansate din punct de vedere tehnologic, îmbunătățind eficiența oricărui pescuit.  

Gama extinsă a mărcii acoperă o varietate de discipline de pescuit și vă permite să alegeți echipamentul potrivit pentru fiecare tip de pescuit. Gama include sonare moderne pentru pescuitul din barcă sau caiac, ecografe rezistente la frig pentru pescuitul la copcă și modele clasice de sonare pentru pescuitul de la mal. Toate fishfindrele Deeper analizează cu acuratețe mediul înconjurător și afișează cele mai importante informații, astfel încât pescarul să poată ajusta în mod liber metoda de pescuit. 

Aplicația de ultimă generație Deeper App a mărcii este compatibilă cu sonarul și cu alte dispozitive, garantând pescarului confortul analizei rezultatelor. În plus, are o funcție de cartografiere și un mod de pescuit de iarnă, astfel încât tehnicile de pescuit de precizie pot fi utilizate pe tot parcursul anului. 

Extindere descriere Restrângere descriere