Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Diadora

Diadora

Istoria Diadora datează din 1948, când a început un adevărat atelier în Caerano di San Marco, Italia, unde erau confecționate manual cele mai bune cizme de drumeție și de lucru de pe piață. Producția de pantofi sport, în care compania este acum lider mondial, a început în 1971. Anii 1970 au fost martorii dezvoltării sporturilor profesioniste și a unui nou concept de marketing sportiv, ceea ce a dus la decizia de a angaja campioni atractivi din diferite discipline ca ambasadori ai mărcii. Printre aceștia se numără tenismanul Björn Rune Borg, pilotul de Formula 1 Ayrton Senna, motociclistul Marco Lucchinelli, atletul Giuseppe Gentile, ciclistul Marco Aurelio Fontana și fotbaliștii Roberto Baggio și Francesco Totti. În 2004, Diadora a creat tehnologia Hidden Power (fibre cu uscare rapidă), una dintre primele linii de straturi de bază de pe piață. 

Brandul italian se concentrează pe tradițiile de familie, pe sustenabilitate și pe activități ecologice, de exemplu: cutia liniei Heritage este realizată din hârtie obținută din excesul de alge marine recoltate din mediul marin, în timp ce magazinele Diadora oferă cumpărători realizați din hârtie 100% reciclată cu imprimeuri în culoarea apei. 

Diadora este unul dintre liderii mondiali în materie de încălțăminte și îmbrăcăminte sportivă și accesorii pentru alergare, tenis, fitness sau fotbal. Aceasta utilizează tehnologii inovatoare în produsele sale, precum și îmbunătățirea soluțiilor tradiționale pentru a maximiza performanța fiecărei mișcări, inclusiv: DD Anima, Dia Dry, Dia Reflective Zone, Dia Breath, OrthoLite, Primaloft, Dia Fit sau Blushield.   

Extindere descriere Restrângere descriere