• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

DMT

DMT

DMT este un brand cu tradiție, care funcționează de mult timp în industria ciclismului, stabilind în mod constant noi tendințe în producție și proiectând pantofi de ciclism inovatori, concepuți pentru diferite grupe de vârstă și diferite stiluri de mers. Oferta largă a companiei include modele de șosea, de munte și de triatlon. În prezent, DMT este un brand sportiv recunoscut la nivel internațional, ale cărui articole sunt caracterizate de o durabilitate ridicată și o calitate excepțională. 

Toate tipurile de pantofi de ciclism sunt create cu atenție la fiecare detaliu și îndeplinesc cerințele cicliștilor profesioniști. Încălțămintea semnată cu inscripția DMT este ușoară, confortabilă și se adaptează perfect la un anumit utilizator. De asemenea, tehnologiile inovatoare, pe care marca obișnuiește să le dezvolte și să le aplice în produsele sale aproape de la începutul existenței sale, lucrează în favoarea lor. Printre cele mai populare soluții tehnologice se numără, printre altele, 3D KNIT, care este o fețe cu trei straturi care asigură o stabilitate perfectă, Michelin®, responsabil pentru durabilitatea tălpii și BOA® Fit System care asigură o închidere ușoară a pantofului. 

De-a lungul anilor, marca a crescut mult și a câștigat mulți clienți din întreaga lume, care folosesc produsele sale în timpul antrenamentelor profesionale și amatoriale. Încălțămintea de la DMT va fi ideală atât la început de drum cu ciclismul, cât și atunci când sportivii parcurg trasee pe distanțe lungi.  

Extindere descriere Restrângere descriere