Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Dometic

Dometic este o marcă recunoscută la nivel internațional, specializată în proiectarea și fabricarea de produse inovatoare pentru piața mobilă. Compania este lider mondial în furnizarea de soluții pentru autoturisme, remorci, iahturi, bărci și camioane.

Dometic oferă o gamă largă de produse care ușurează viața la drum. Portofoliul lor include frigidere de înaltă calitate, sisteme de aer condiționat, sisteme de încălzire, soluții de gătit, sisteme de energie regenerabilă, precum și o gamă de accesorii și completări.

Dometic este cunoscut pentru că oferă în mod constant produse inovatoare, fiabile și de înaltă calitate, care îmbunătățesc confortul și comoditatea în timpul călătoriilor. Angajamentul față de dezvoltarea tehnologică continuă și standardele înalte de calitate fac ca marca Dometic să fie alegerea numărul unu pentru pasionații de călătorii din întreaga lume.

Dometic se angajează în favoarea sustenabilității, oferind produse ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Toate acestea cu scopul de a face călătoriile clienților săi confortabile, având în același timp grijă de planetă.

Extindere descriere Restrângere descriere