Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Dynastar

Dynastar

Înființată în 1963 la poalele Mont Blanc, Dynastar este o marcă franceză specializată în fabricarea de echipamente de schi (schiuri, bețe, garnituri de schi). La doar trei ani de la înființare, marca se bucură de succes. Sportivii celebri Marielle Gotischel și Guy Périllat, care au folosit produse Dynastar, au câștigat Campionatele Mondiale de schi alpin. Acest eveniment a fost cel care a făcut din Dynastar unul dintre cei mai importanți producători de accesorii de schi. 

Filozofia mărcii se bazează pe păstrarea tradiției. Prin urmare, toate produsele sunt fabricate în Franța și sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu. Datorită acestui fapt, marca introduce pe piață numai produse dovedite care oferă utilizatorului cel mai înalt nivel de confort și siguranță. 

Dynastar folosește tehnologie de ultimă generație în produsele sale pentru a face schiatul și mai distractiv și mai încrezător pe pârtii. Schiurile dispun adesea de sistemele Active Air Core și Powerdrive, brevetate de Dynastar, care sporesc performanța echipamentului. Unele modele de schiuri Dynastar sunt fabricate din metal și fibre de sticlă, care adaugă rezistență și asigură o torsiune adecvată și controlul mișcărilor în timpul schiatului.  

De-a lungul anilor, Dynastar a primit încrederea atât a schiorilor profesioniști, cât și a începătorilor aflați la începutul sportului. Alegeți produsele Dynastar pentru a asigura un confort și o siguranță maximă încă de la prima călătorie. 

Extindere descriere Restrângere descriere