• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Elan

Istoria brandului sloven Elan datează din 1945, când fondatorul său, Rudi Finžgar, un săritor cu schiurile de renume mondial, a decis să înceapă să producă echipament de schi. Încă din primul an, compania a produs mai mult de o mie de schiuri, ceea ce dovedește interesul mare al publicului pentru produsele lor. În anii 1970, marca Elan a început să coopereze cu schiorul alpin Ingermar Stenmark, care a câștigat în mod repetat diverse curse avansate cu schiurile Elan. Acest lucru a făcut compania celebră, iar logo-ul său a devenit recunoscut de către pasionații de sport din întreaga lume.  

Dezvoltarea primelor schiuri de carving Parabolic SCX a reprezentat o piatră de hotar pentru Elan. Această metodă de proiectare s-a impus în industria schiurilor pentru o perioadă lungă de timp și a devenit punctul de referință pentru producția altor schiuri carving.  

Marca folosește tehnologii inovatoare în producție, cum ar fi Amphibio 4D, Lightskiing, Laminated Woodcore și Connect Tech, care influențează direct calitatea schiurilor. Pentru acest lucru, Elan a primit renumitul premiu Plus X Award - "Cel mai inovator brand de echipament sportiv" - în 2015. 

Astăzi, Elan este unul dintre cei mai mari producători de schiuri din lume, oferind colecții precum All Mountain, Race, Freeride și Touring. În plus, compania oferă, de asemenea, legături specializate, căști, ochelari de protecție, bastoane, schiuri, sigilii pentru schiuri și îmbrăcăminte profesională pe pârtie. Produsele mărcii pot fi folosite cu succes atât de începători, cât și de schiori profesioniști. 

Extindere descriere Restrângere descriere