Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Evolv

Înființată în 2004 de Brian Chung, Evolv este o companie specializată în producția de bocanci de cățărare de calitate. De-a lungul anilor, marca a continuat să evolueze, să dezvolte noi soluții tehnologice și să îmbunătățească produsele existente, motiv pentru care este acum unul dintre cei mai recunoscuți producători din lumea outdoor. Echipa Evolv este formată din specialiști în design și producție care sunt, de asemenea, pasionați de alpinism. Acest lucru le permite să își transfere cunoștințele practice și experiența către marcă.  

Compania s-a dezvoltat odată cu alpinismul și a dezvoltat accesorii specializate pentru acest sport. Astăzi, producătorul declară că va continua să contribuie și în viitor la dezvoltarea acestei activități prin proiectarea de pantofi de alpinism practici, precum și de genți de magnezie. 

Marca a devenit populară datorită colaborării sale cu Chris Sharma, un alpinist american care a escaladat trasee dificile în America de Nord, Spania și Franța, folosind accesorii Evolv. În plus, are o medalie de aur la Bouldering de la X Games din 1999. Colaborarea cu Sharma a adus recunoașterea mărcii, iar produsele sale au devenit râvnite de alpiniști renumiți din întreaga lume.  

Evolv folosește numai materiale dovedite și sisteme tehnologice moderne pentru a îmbunătăți performanța și calitatea încălțămintei lor. Printre acestea se numără cauciucul Trax® pentru o aderență sporită, amestecul de materiale TRAX-SAS® pentru diferite condiții de cățărare și Trax-XE® pentru a susține purtătorul chiar și atunci când traversează cele mai mici trepte și muchii. 

Extindere descriere Restrângere descriere