Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

FFWD

FFWD este o marcă olandeză înființată în 2006, specializată în producția de roți profesionale și funcționale pentru biciclete de șosea, triatlon, gravel și cross. Compania a obținut un succes incredibil și este în prezent unul dintre liderii industriei ciclismului. Produsele sale sunt utilizate de mii de utilizatori mulțumiți din întreaga lume, inclusiv de cicliști de agrement, precum și de sportivi profesioniști care concurează în curse renumite.  

Marca își datorează succesul procesului perfect de pregătire a fiecărei roți - toate produsele sunt îmbinate manual și realizate cu atenție la detalii. Roțile sunt realizate în principal din fibră de carbon și utilizează diverse soluții tehnologice, cum ar fi sistemul LAW TECH, care asigură un flux de aer excelent, reduce rezistența aerodinamică și minimizează senzația de vânt lateral în timpul mersului. Ca urmare, roțile sunt extrem de ușoare și rezistente la deteriorări mecanice. În plus, acestea oferă utilizatorului un confort ridicat de antrenament și un nivel adecvat de aderență.  

Produsele de la FFWD combină calitatea reală cu durabilitatea și funcționalitatea. Achiziționând accesorii de la această marcă, puteți fi siguri că acestea vor funcționa la cel mai înalt nivel posibil. 

Extindere descriere Restrângere descriere