Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Finish Line

Finish Line, o marcă specializată în producția de lubrifianți pentru biciclete, precum și de uleiuri, degresanți și diverse tipuri de produse de curățare a bicicletelor. Începuturile companiei datează din 1988. La acea vreme, disponibilitatea lubrifianților de calitate era foarte limitată, așa că Henry Krause a decis să schimbe această situație și a înființat propria marcă. Primul său produs a fost un lubrifiant uscat - Finish Line Dry Lube cu fluoropolimer Teflon™, care a împiedicat absorbția de murdărie și a asigurat funcționarea fără probleme a sistemelor de angrenaje. Acest produs revoluționar a revoluționat industria bicicletelor și a dat naștere unei tehnologii inovatoare și eficiente de lubrifiere uscată. 

De-a lungul anilor, marca și-a extins continuu gama pentru a include accesorii moderne în categoria "Îngrijirea bicicletelor" și și-a extins activitatea prin distribuirea produselor în țări precum Germania și Anglia. În plus, compania a dezvoltat primul instrument inovator de selectare a lubrifianților și de degresare din lume. Acest lucru permite fiecărui utilizator să potrivească în mod independent produsul potrivit pentru echipamentul și cerințele sale personale. 

În prezent, Finish Line este o marcă recunoscută în întreaga lume, iar produsele sale specializate sunt folosite de riderii avansați care concurează în curse renumite. Acest lucru dovedește cea mai înaltă calitate a produsului și proprietățile sale excelente. 

Extindere descriere Restrângere descriere