Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

FishDryPack

FishDryPack este un brand care face parte din compania bine stabilită Fish Skateboards, specializată în skateboard-uri din plastic și lemn încă din 2011. În 2016, ca răspuns la nevoile oamenilor activi, brandul a creat primul său rucsac, care s-a dorit a fi unic și distinctiv față de celelalte de pe piață. Prioritatea brandului a fost de a oferi o protecție fiabilă împotriva intemperiilor. Rucsacurile trebuiau să protejeze conținutul de apă, murdărie, praf, nisip și alți factori externi.

FishDryPack oferă rucsacuri impermeabile, durabile și confortabile, care sunt complet impermeabile și pot chiar pluti datorită tehnologiei inovatoare de lipire a materialelor. Rigiditățile ergonomice ale spatelui și bretelele conturate asigură că rucsacul poate fi purtat confortabil timp de ore îndelungate, chiar și în expediții dificile. Utilizând aceeași tehnologie avansată ca și rucsacurile impermeabile, gențile Duffle garantează o protecție fiabilă pentru bagajele dvs. chiar și în cele mai extreme condiții meteorologice.

Produsele FishDryPack® nu sunt doar eficiente și funcționale, ci și excepțional de plăcute din punct de vedere estetic. Gama largă de culori a genților, rucsacurilor și rinichilor noștri impermeabili va fi cu siguranță pe placul atât al celor care apreciază originalitatea, cât și al celor care preferă un stil minimalist. Rucsacurile brandului sunt perfecte pentru expedițiile montane sau pentru sporturile nautice, dar și pentru situațiile de zi cu zi, cum ar fi școala sau mersul cu bicicleta la serviciu.

Extindere descriere Restrângere descriere