• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Flaxta

Flaxta, fondată în 2018 în Stockholm, Suedia, este un brand sportiv inovator cu un număr tot mai mare de adepți la nivel global. A fost fondat de un grup de pasionați de sport care și-au propus să creeze protectori de cea mai bună calitate pentru fotbal și sporturi de iarnă.

Încă de la înființare, Flaxta s-a concentrat pe crearea de produse care combină tehnologia avansată cu un design excepțional, oferind astfel sportivilor nu numai protecție, ci și confort și stil. Protectoarele mărcii sunt apreciate atât pentru caracterul lor inovator, cât și pentru caracterul lor practic.

Produsele Flaxta au câștigat recunoaștere în rândul sportivilor și al experților din industrie deopotrivă, obținând recenzii pozitive în cele mai importante reviste sportive. Această încredere și apreciere pentru calitatea înaltă a produselor a permis mărcii să crească și să se extindă pe piața internațională.

Fiecare produs Flaxta este rezultatul unei munci atente și al pasiunii pentru sport, care se traduce printr-o calitate și funcționalitate excelente. Fondatorii brandului au înțeles că protecția și siguranța sportivilor sunt de cea mai mare importanță, așa că au decis să creeze produse care să satisfacă aceste nevoi în cel mai bun mod posibil.

Flaxta este un brand care nu numai că răspunde nevoilor pieței, dar definește și noi standarde în materie de siguranță sportivă. Fiind o marcă tânără și dinamică, Flaxta caută în mod constant noi soluții pentru a le oferi sportivilor cea mai bună protecție și confort atunci când își practică pasiunea.

Extindere descriere Restrângere descriere