Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

GABEL

Marca italiană Gabel a fost înființată în 1956, când fondatorul său Galdino Beltramello, care era un schior renumit, a început să producă bețe de schi și de drumeție. Produsele de calitate de la Gabel au câștigat rapid popularitate datorită tehnologiei lor moderne și designului unic. Astăzi, marca este unul dintre cei mai importanți producători de bețe de sport pentru diverse activități fizice.  

Un progres pentru marcă a fost introducerea unei linii complete de bețe de trekking telescopice, care a fost apreciată de experții din industria sportului și premiată la Târgul European Outdoor din Friedrichschafen. De-a lungul anilor, compania și-a extins, de asemenea, gama pentru a include modele pentru mersul nordic, schi alpin, schi fond și schi de tură. Gabel colaborează cu atleți renumiți din întreaga lume, care folosesc accesoriile fiabile ale mărcii pentru antrenamente și competiții. 

De-a lungul anilor, marca a continuat să crească și să dezvolte soluții din ce în ce mai noi, care îmbunătățesc semnificativ calitatea și performanța produselor sale. Printre acestea se numără sistemul N.C.S., Anti Impact și Twist-Lock. Pe lângă modernizarea constantă a gamei sale de produse, Gabel are grijă și de mediul înconjurător. În acest scop, utilizează materiale reciclate, reducând astfel în mod semnificativ amprenta de carbon.  

Extindere descriere Restrângere descriere