Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Gerda

Marca poloneză Gerda activează pe piața de securitate din 1987. Este unul dintre principalii producători de uși pentru case și apartamente, precum și de încuietori și accesorii. Oferta producătorului polonez include, de asemenea, uși de garaj și accesorii, cum ar fi mânere, încuietori electromagnetici, detectoare de gaz, de fum și de fum și vizoare.   

Gerda se angajează în tehnologii de securitate inovatoare, cu scopul de a atinge cei mai înalți parametri de securitate și rezistență la efracție și de a satisface așteptările individuale ale clienților în ceea ce privește protecția, fiabilitatea și confortul de utilizare. Standardul ridicat al produselor este confirmat de îndeplinirea procedurilor și certificatelor ISO 9001: 2015.  

Gerda își desfășoară activitatea punând accentul pe protecția mediului, pe recuperare și reciclare, folosind propriile soluții brevetate și, în cazul ușilor antiefracție, colaborează cu Biroul de operațiuni antiteroriste. 

Un brand polonez a dezvoltat sistemul Tedee, o cheie inteligentă pentru încuietori de casă, de birou și rezidențiale, controlată de un smartphone. Kitul este format dintr-o încuietoare, un router wi-fi/Bluetooth, un cilindru modular și aplicația Tedee. 

Pasionaților de biciclete și scutere le place să folosească încuietori de biciclete de înaltă calitate de la Gerda, cum ar fi cătușele de biciclete U-lock cu un capac din PVC pentru a preveni zgârierea bicicletei sau cabluri blindate. 

Extindere descriere Restrângere descriere