• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

GLADIATOR

Gladiator este un brand înființat în 2009, specializat în producția de plăci și pontoane pentru sporturi nautice precum SUP. Încă de la început, compania a acordat atenție utilizării în produsele sale a combinației de materiale de cea mai bună calitate, care asigură durabilitatea și un nivel ridicat de rezistență la deteriorări mecanice. Atenția acordată fiecărui detaliu și standardele înalte de producție au deschis ușa pentru ca brandul să devină unul dintre cei mai mari producători de accesorii esențiale pentru sporturile nautice. 

Compania folosește tehnici moderne de construcție și soluții tehnologice în timpul producției, care sporesc semnificativ calitatea produselor. Planșele de SUP de la Gladiator folosesc, printre altele, sistemul MSL, care constă în sudarea straturilor de material în loc de lipirea lor, ceea ce conferă durabilitate plăcii.  

La începutul anului 2020, a introdus delimitarea articolelor sale în două linii de produse de bază. Primul este Light, cu plăci pentru începători, iar al doilea este Elite, cu echipament specializat pentru profesioniști. Planșele din gama high-end utilizează tehnologia inovatoare Woven Dropstitch, care este responsabilă pentru creșterea stabilității și pentru asigurarea unui nivel bun de rigiditate a plăcii. 

Produsele semnate cu marca Gladiator sunt folosite de mii de utilizatori mulțumiți din întreaga lume. Oferta largă a producătorului include toate echipamentele specializate necesare pentru a începe aventura cu sporturile acvatice extreme. 

Extindere descriere Restrângere descriere