• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Henri-Lloyd

Înființată la 1 iulie 1963 în Marea Britanie, Henri Lloyd este o marcă de top specializată în producția de îmbrăcăminte și pantofi de navigație. Fondatorul companiei, Henryk Strzelecki, s-a născut și a crescut în Brodnica, un oraș polonez situat în Voievodatul Kuyavian-Pomerania. Amintindu-și de rădăcinile sale poloneze, el a plasat coroana Piast în logo-ul companiei, făcând referire la simbolismul istoric și la patrimoniul locului său natal.

Hotărât să cultive o relație strânsă cu orașul său natal, Strzelecki a deschis o filială a companiei în Brodnica - Henri Lloyd Polska - în 1993. Acest pas a subliniat angajamentul său față de dezvoltarea comunității locale și dorința sa de a extinde marca la nivel global.

Angajat față de durabilitate la toate nivelurile, Henri Lloyd este condus de convingerea că crearea de articole de îmbrăcăminte de înaltă calitate este cea mai bună modalitate de a minimiza impactul asupra mediului. Compania este angajată în producția sustenabilă, fapt demonstrat de faptul că 100% din materialele folosite în producție sunt reciclate, organice sau fără deșeuri.

Henri Lloyd nu numai că oferă îmbrăcăminte și încălțăminte nautică de calitate excelentă, dar stabilește, de asemenea, standardul de responsabilitate ecologică în industria modei. Brandul este dovada că, prin respectarea moștenirii proprii, prin investiții în comunitățile locale și prin eforturi pentru durabilitate, este posibil să se creeze produse care sunt atât elegante, cât și etice.

Extindere descriere Restrângere descriere