• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

HJC

Înființată în 1971, compania s-a specializat încă de la început în producția de căști de motocicletă, iar motocicliștii din întreaga lume apreciază produsele sale pentru calitatea ridicată, confortul și selecția largă de modele în gama de bază, medie și superioară de prețuri. Combinând o experiență vastă în producția specializată, teste într-un laborator de ultimă generație pentru tuneluri de vânt, ventilație sau zgomot, soluții inovatoare și prețuri rezonabile, HJC a devenit lider mondial pe piața căștilor. 

În 2016, compania a devenit primul sponsor principal al curselor de MotoGP, iar lista de piloți profesioniști ai HJC include piloții de MotoGP pilotul britanic Cal Crutchlow și pilotul italian Andrea Iannone, precum și numeroși piloți în devenire din Moto2 și Moto3. În plus față de cursele de șosea, HJC sponsorizează riderul FMX și medaliat cu aur la X Games, Nate Adams, care poartă noua cască de off-road HJC i50. 

În toamna anului 2012, HJC și-a extins gama cu RPHA, o serie premium de căști cu construcție Premium Integrated Matrix Plus (PIM+) pentru o carcasă extrem de ușoară, aerodinamică și confort. Modelul emblematic al seriei este casca RPHA 11, una dintre cele mai ușoare din clasa sa. De asemenea, foarte populare sunt RPHA 70 ST și RPHA 90 cu carcase fabricate din compozit PIM+, care reduce greutatea, menținând în același timp o absorbție excelentă a șocurilor 

HJC colaborează cu unele dintre cele mai mari branduri din lume pentru a produce căști de motocicletă licențiate cu personaje Marvel, Star Wars și Pixar.   

Extindere descriere Restrângere descriere