Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hornit

Hornit este un brand britanic care și-a început activitatea în 2012. A fost fondată de pasionatul de triatlon Ironman, Tom de Pelet, care a dorit să creeze accesorii inovatoare pentru biciclete, care să crească siguranța călăriei.

Principiile pe care Hornit și-a construit reputația sunt inovația, siguranța și pasiunea pentru biciclete. Marca este cunoscută în întreaga lume ca producător de biciclete de înaltă calitate, căști de biciclete, clopoței, iluminat și alte accesorii pentru biciclete. Hornit se poate lăuda cu primul său produs introdus pe piață - dB140, cel mai tare sonerie de bicicletă din lume, care a devenit un simbol al căutării mărcii de soluții de pionierat.

Datorită fondatorului său, Tom de Pelet, compania nu numai că creează produse care răspund nevoilor reale ale bicicliștilor, dar contribuie și la formarea culturii ciclismului. Hornit nu este doar un brand - este o filozofie menită să permită tuturor să aibă o aventură de ciclism sigură și interesantă.

Marca Hornit este un simbol al combinarii dragostei pentru sport, grija pentru siguranta si inovatie. Activitatea acestui brand este dovada că mersul pe bicicletă poate fi nu doar plăcut, ci mai presus de toate sigur.

Extindere descriere Restrângere descriere