Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

iGPSPORT

Înființată în septembrie 2012 în Wuhan, în centrul Chinei, iGPSPORT este o marcă renumită specializată în producția de echipamente avansate de monitorizare a datelor sportive. Marca și-a făcut un nume la nivel mondial ca producător de contoare și navigatoare pentru biciclete, monitoare de ritm cardiac sportiv și senzori de cadență și viteză.

iGPSPORT este cunoscut pentru calitatea înaltă a produselor sale, care nu sunt doar precise, ci și fiabile și ușor de utilizat. Toate dispozitivele sunt concepute pentru a furniza date precise și relevante în timp real, ajutând sportivii în toate aspectele antrenamentului - de la monitorizarea progresului la optimizarea performanței.

iGPSPORT se angajează să furnizeze produse inovatoare și adaptate la nevoile sportivilor moderni. Ca urmare, marca a câștigat recunoaștere nu numai în rândul sportivilor profesioniști, ci și în rândul amatorilor care doresc să își monitorizeze și să își îmbunătățească performanțele sportive.

iGPSPORT combină tehnologia de ultimă oră cu designul practic pentru a crea produse care nu sunt doar funcționale, ci și plăcute din punct de vedere estetic. Fiecare produs este proiectat cu gândul la utilizator, asigurând ușurința de utilizare, indiferent de nivelul de experiență sportivă.

iGPSPORT este un brand care se străduiește să atingă excelența, inovația și calitatea. Prin angajamentul său de a crea produse avansate de monitorizare a datelor sportive, marca iGPSPORT a devenit sinonimă cu fiabilitatea și profesionalismul pentru sportivii din întreaga lume.

Extindere descriere Restrângere descriere