Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

JOYINME

Joy in me

Joy in me este un brand polonez specializat în producția de îmbrăcăminte pentru yoga, covorașe și alte accesorii care îmbunătățesc practica yoga. Echipa Joy in me este formată din persoane pentru care exercițiile body&mind reprezintă un stil de viață. Compania colaborează cu multe școli de yoga, cu care creează împreună ateliere practice. Datorită unei echipe de specialiști și yoghini, marca produce accesorii și haine de înaltă calitate care asigură confortul yoghinului în timpul practicii. 

Hainele semnate Joy in me sunt atemporale și rezistă ani de zile. Brandul nu urmează tendințele trecătoare, așa că creează haine în culori discrete și elegante și croieli ergonomice. Echipa Joy in me știe cât de importantă este calitatea manoperei. Din acest motiv, dezvoltă tehnologii moderne (cum ar fi țesătura ease™) care îmbunătățesc performanța hainelor și le fac cât mai confortabile, dar și respirabile și perfect adaptabile la silueta yoghinului. În plus, materialele folosite pentru a crea produsele Joy in me provin din surse etice. La producția accesoriilor se folosește lemn certificat FSC®, iar hainele sunt realizate în conformitate cu standardele OEKO-TEX®. 

Problemele de mediu sunt, de asemenea, extrem de importante pentru Joy din mine. Marca se străduiește să excludă complet plasticul, astfel încât toate produsele sale sunt ambalate în pungi biodegradabile și cutii de carton cu imprimeuri estetice realizate pe bază de apă și plante. Îmbrăcămintea și accesoriile de yoga Joy in me sunt o garanție de înaltă calitate și stil atemporal. Atât începătorii, cât și yoghinii avansați, pentru care nu există o zi fără nici măcar o scurtă practică de yoga, vor fi mulțumiți de produsele mărcii.  

Extindere descriere Restrângere descriere