Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

KASK

Marca italiană KASK este activă pe piața sporturilor din 2004. Compania este specializată în producția de căști de alpinism, de schi și de bicicletă de calitate. De-a lungul anilor, marca s-a dezvoltat constant și și-a extins gama cu noi produse. Toate produsele de la KASK sunt realizate cu grijă și se caracterizează prin funcționalitate, siguranță și durabilitate. Acest lucru este posibil datorită utilizării unei construcții hibride specializate și a unor materiale dovedite, cum ar fi polipropilena. În plus, căștile sunt echipate cu căptușeală respirabilă și bacteriostatică Sanitized® și 2DRY, care asigură eliminarea excesului de umiditate. 

Toate produsele KASK, înainte de a fi puse în vânzare, trec printr-o serie de teste care verifică calitatea, siguranța și confortul de utilizare a acestora. Prin urmare, atunci când alegeți căști de la acest producător, puteți fi siguri că acestea îndeplinesc cerințele stricte și sunt extrem de durabile și funcționale. De-a lungul istoriei sale, marca a fost premiată de mai multe ori la ISPO Awards și Eurobike. 

Căștile de la producătorul KASK sunt sinonime cu cea mai înaltă calitate și ergonomie. Pe lângă aceasta, însă, acestea se caracterizează și printr-un design unic, specific mărcii. Din acest motiv, fiecare utilizator poate alege casca potrivită pentru a răspunde cerințelor sale atât din punct de vedere calitativ, cât și estetic. 

Extindere descriere Restrângere descriere