Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Katran

Katran Fishing Line este o marcă renumită, specializată în producția de accesorii de pescuit inovatoare. De-a lungul anilor, compania a fost în continuă dezvoltare, dezvoltând soluții tehnologice moderne și extinzându-și sortimentul cu accesorii practice, esențiale în timpul pescuitului.  

Echipa mărcii este formată din designeri specializați, ingineri și pescari profesioniști, care își transpun experiența valoroasă direct în procesele de producție.  

Producătorul folosește numai materiale dovedite în produsele sale, care sunt extrem de durabile și funcționale. Mai mult, compania folosește multe sisteme inovatoare în producție, cu ajutorul cărora produce accesorii de pionierat, cum ar fi gama unică Crypton de monofilamente care își schimbă culoarea.  

Katran Fishing Line este în prezent unul dintre cei mai mari producători de accesorii de pescuit din Europa. Produsele acestei mărci sunt folosite în întreaga lume atât de începători, cât și de pescari avansați, care au în dotare doar echipamente selectate, de calitate superioară. 

Problemele de mediu sunt importante pentru Katran. Din acest motiv, brandul folosește materiale provenite din surse etice în producția sa și ambalaje reciclabile. Gama largă de produse a companiei include linii de pescuit, linii împletite, lideri, momeli și groundbait. 

Extindere descriere Restrângere descriere