• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Kool-Stop

Înființată în 1977, Kool Stop este o marcă americană specializată în producția de frâne de calitate pentru biciclete și alte accesorii, cum ar fi plăcuțele și garniturile de frână. Fondatorul companiei este Richard Everett, care, în anii 1970, a dezvoltat plăcuțe de frână de pionierat cu un cadru intern și un radiator de căldură. Această invenție a revoluționat industria bicicletelor și a schimbat complet abordarea în ceea ce privește proiectarea frânelor.  

De-a lungul timpului, marca a continuat să crească, extinzându-și gama de produse și dezvoltând soluții tehnologice moderne care contribuie la performanța excelentă a frânelor. Compania urmărește îndeaproape piața și răspunde nevoilor clienților. Cumpărând accesorii de la Kool Stop, puteți fi siguri că acestea au fost realizate cu atenția cuvenită și că își vor îndeplini sarcina la cel mai înalt nivel posibil.  

Echipa brandului acordă o mare atenție procesului de fabricație și folosește doar materiale de cea mai bună calitate. Compania îmbunătățește în mod constant performanța accesoriilor sale și dezvoltă amestecuri moderne de materiale care afectează calitatea și funcționalitatea fiecărui produs. În prezent, gama largă a producătorului include plăcuțe de frână realizate din fibră de carbon, ceramică, precum și din aluminiu. 

Extindere descriere Restrângere descriere