• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

KSW

KSW este marca originală a organizației poloneze de lupte MMA - Konfrontacja Sztuk Walki. Oferta largă a mărcii include îmbrăcăminte de antrenament specializată pentru sporturile de luptă. Toate produsele marca KSW sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu și înainte de a fi puse în vânzare sunt supuse unui număr de teste care le verifică calitatea. Prin urmare, alegând accesorii de la acest producător, puteți fi siguri că acestea vor funcționa la cel mai înalt nivel posibil.  

Echipa brandului este formată din designeri specializați, care își transpun cunoștințele practice direct în procesul de realizare a hainelor, și din graficieni care se ocupă de aspectele estetice ale ținutelor. În producție se folosesc numai materiale dovedite, cum ar fi bumbacul, viscoza și elastanul, ceea ce face ca hainele să fie funcționale, durabile și să îmbunătățească confortul de utilizare. 

De-a lungul anilor, brandul a fost creditat de mii de clienți mulțumiți, printre care se numără atât sportivi specializați cu ani de experiență în sporturile de luptă, cât și amatori care abia încep aventura cu antrenamentul. Îmbrăcămintea KSW este ideală pentru activitatea fizică - se potrivește perfect corpului și asigură un confort maxim de mișcare. 

Extindere descriere Restrângere descriere