• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

LENZ

Lenz

Înființată în 1987, compania austriacă Lenz este specializată în producția de sisteme de încălzire care au rolul de a oferi utilizatorului cel mai înalt nivel de confort în timpul expunerii prelungite la temperaturi scăzute (de exemplu, la schi). Aceste produse includ mănuși, îmbrăcăminte termică, inserții pentru încălțăminte, uscătoare și veste de încălzire. În plus, marca oferă și șosete de schi multifuncționale. 

De-a lungul anilor, marca Lenz a dezvoltat sisteme fiabile care sunt responsabile de transferul de căldură către corp cu ajutorul unor baterii încorporate în îmbrăcăminte. Aceste descoperiri inovatoare au revoluționat industria sporturilor de iarnă și au permis companiei Lenz să se claseze printre cele mai importante mărci de schi și snowboard. Brandul evoluează constant și a introdus recent și un serviciu de control al sistemului de încălzire a hainelor cu ajutorul unei aplicații speciale pentru smartphone Lenz heat Up și a tehnologiei Bluetooth. În plus, compania utilizează țesături de calitate, cum ar fi lâna merino, fibrele sintetice Lycra și spandex, precum și materiale de compresie care susțin corpul în timpul activităților sportive. 

Gama Lenz include accesorii practice și îmbrăcăminte pentru schi. Cu produse de la o singură marcă, fiecare client se poate dota cu cele mai necesare și performante produse pentru a face fiecare sesiune de antrenament mai confortabilă.  

Extindere descriere Restrângere descriere