• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Lotto

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Lotto a fost fondată în 1973 în Montebelluna, în nordul Italiei, de către familia Caberlotto. Brandul a debutat ca producător de încălțăminte sportivă, în principal pantofi de tenis. Apoi s-a concentrat pe producția de modele pentru baschet, volei, atletism și fotbal și a intrat pe piața de îmbrăcăminte sportivă, concentrându-se în principal pe piața italiană. Încă de la început, compania a sponsorizat nume mari din tenis (Martina Navratilova, Boris Becker, Thomas Muster, Andrea Gaudenzi), ceea ce a dus la victorii la Wimbledon, US Open și Roland Garros. În anii 1980, Lotto și-a extins portofoliul pentru a include ghete de fotbal și îmbrăcăminte. Primele contracte de sponsorizare au fost semnate cu Dino Zoff și Ruud Gullit și cu cluburi precum: AC Milan, Napoli, Juventus, ChievoVerona și Real Zaragoza, precum și echipa națională a Olandei. Jucătorii au contribuit atât la proiectarea, cât și la perfecționarea produselor. În această perioadă, Lotto s-a extins pe piața internațională. 

În prezent, produsele Lotto Sport Italia (redenumit Lotto Sport Italia în iunie 1999) sunt apreciate în întreaga lume de către profesioniști și amatori pentru calitatea lor înaltă, stilul italian, pasiunea, tehnologia și programul eficient de servicii pentru clienți. Gama Loto se concentrează în jurul a patru colecții: Tenis, fotbal, alergare și stil de viață. Marca este lider în producția de pantofi, ghete și îmbrăcăminte pentru fotbal, fotbal în 5 și tenis. De la începutul anilor 1980, compania și-a rafinat și extins colecția de "îmbrăcăminte pentru timpul liber", care include încălțăminte și îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii pentru sport și timp liber, inclusiv hanorace, tricouri și tricouri polo. Producătorul italian oferă, de asemenea, ochelari și articole de papetărie. 

Logo-ul "diamantului dublu" a fost purtat, printre alții, de jucătoarea poloneză de tenis Agnieszka Radwańska și de fotbaliștii de la Ruch Chorzów, Lech Poznań sau Wigury Suwałki. 

Extindere descriere Restrângere descriere