• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lovelec

Lovelec

Lovelec este un brand creat în 2010 la inițiativa unui mare pasionat de ciclism, Stanislav Glac, care a decis să introducă pe piață biciclete electrice inovatoare (de aici și numele Lovelec, rezultat din juxtapunerea de love + electric). Principalul obiectiv al fondatorului a fost acela de a răspândi mersul pe bicicletă electrică în rândul persoanelor de diferite grupe de vârstă și niveluri de experiență.

Fondatorii Lovelec acordă o atenție deosebită calității manoperei, funcționalității echipamentului și utilizării tehnologiei de ultimă generație în producție, ceea ce se traduce direct în confortul utilizatorului în timpul călătoriei. Bicicletele sunt realizate folosind componente de cea mai bună calitate, după cum o demonstrează garanția cadrului și a bateriei.

Din 2010, marca a continuat să crească și să își extindă gama cu noi modele. La doar doi ani de la înființare, în gama sa au apărut primele biciclete electrice urbane și pliabile, iar în 2022 a fost introdusă o bicicletă electrică de oraș cu o baterie complet integrată în cadru. Gama Sportano.ro include modelele funcționale Sargo, Naos, Izar și Lugo.

Extindere descriere Restrângere descriere