• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

MADCAT

Madcat este o marcă specializată în producția de echipamente și accesorii de pescuit la somn de calitate superioară. Gama extinsă a Madcat include lansete, momeli, linii, indicatoare de mușcături și chiar genți, corturi și îmbrăcăminte. Astfel, cu ajutorul unei singure mărci, fiecare începător, precum și pescarii avansați, își pot completa tot echipamentul necesar.

Compania este un pionier în domeniul său și a avut un impact major asupra dezvoltării pescuitului de pește pisică la nivel mondial. Produsele semnate cu sigla sa se caracterizează printr-o funcționalitate și durabilitate extraordinare, facilitând mult procesul de pescuit. De ani de zile, poziția brandului a fost ridicată, după cum o dovedesc premiile internaționale prestigioase acordate companiei Madcat la târgul european de pescuit EFTTEX.

De-a lungul anilor, marca a evoluat continuu, creând accesorii modernizate și echipamente de calitate superioară esențiale pentru pescuitul cu pisica. Produsele Madcat reprezintă o calitate certă, susținută de numeroase teste, cercetări și ani de experiență a mărcii.

Extindere descriere Restrângere descriere