Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Meindl

Meindl

Istoria companiei germane Meindl datează încă din 1683. Atunci, familia Meindl, condusă de Petrus, a decis să înceapă o afacere în domeniul încălțămintei. Cu toate acestea, marca însăși a fost înființată oficial în 1925. Sute de ani de experiență în producția de cizme au modelat Meindl în așa fel încât astăzi este unul dintre liderii mondiali în producția de cizme de trekking pentru iubitorii de activități în aer liber și alte modele de încălțăminte sport.  

De-a lungul istoriei sale, marca a lansat multe colecții de ghete, cum ar fi MFS Vakuum, Light Trekking, Meindl Urban, Meindl Alpine și Casual Travel. Fiecare dintre aceste colecții are caracteristici diferite și este dedicată unui tip diferit de activitate fizică. Acest lucru permite multor sportivi să beneficieze de încălțăminte sportivă de calitate purtând numele Meindl. 

Deși brandul Meindl încă își prețuiește tradițiile și își subliniază rădăcinile, acesta nu stă pe loc și evoluează constant în timp. Adevărata misiune a companiei este de a crea produse de înaltă calitate care să ofere siguranță și confort utilizatorului în timpul antrenamentului. Acest lucru se datorează utilizării tehnologiilor moderne în producție, care îmbunătățesc semnificativ performanța pantofilor. Printre acestea se numără membrana Gore-Tex®, tehnologia Air Revolution, sistemul de șireturi DiGAfix® și talpa Vibram® care absoarbe șocurile 

Pe lângă cizmele de drumeție joase și înalte și pantofii de antrenament, Meindl oferă, de asemenea, șosete de drumeție de calitate, inserții pentru încălțăminte, șireturi și produse specializate de impermeabilizare. Merită să alegeți cizme și accesorii de calitate de la un brand dovedit cu o tradiție îndelungată - Meindl. 

Extindere descriere Restrângere descriere