Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Milly Mally

Înființată în 2007, compania modernă Milly Mally este specializată în producția de plimbări, trotinete, biciclete și alte accesorii dedicate celor mai tineri utilizatori. Toate produsele mărcii sunt caracterizate de o calitate ridicată a producției și îndeplinesc cerințele de siguranță europene și mondiale. Călăreții și scuterele Milly Mally sprijină dezvoltarea motorie corectă a copiilor, oferindu-le o mulțime de distracții de echitație.  

Încă de la început, marca s-a concentrat pe dezvoltare, datorită căreia este acum unul dintre cei mai mari producători specializați în producția de echipamente profesionale dedicate copiilor. Compania se ghidează după părerile consumatorilor și le folosește atunci când proiectează soluții moderne. Prin urmare, toate produsele îndeplinesc criteriile chiar și ale celor mai exigenți clienți. În plus, marca acordă atenție și esteticii și folosește un design unic în produsele sale, care îi satisface în special pe cei mai tineri utilizatori. 

Unul dintre cele mai populare accesorii de la Milly Mally sunt bicicletele de alergare, care reprezintă produsul emblematic al mărcii. Compania oferă multe modele care sunt potrivite pentru diferite grupe de vârstă și au culori diferite. De-a lungul anilor, marca a primit numeroase premii și distincții prestigioase, cum ar fi "Alegerea părinților", care atestă calitatea ridicată a produsului.  

Extindere descriere Restrângere descriere