Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mugga

Brandul Mugga a început în 1987, când produsul de debut al mărcii a fost creat în mica fabrică belgiană Jaico RDP NV. Preparatele Mugga sunt concepute pentru a respinge diferite tipuri de insecte, cum ar fi țânțarii, căpușele, moustele și țânțarii. Toate produsele Mugga sunt testate în mod regulat și comparate cu produsele concurente de către organizații independente de consumatori, primind de obicei recenzii pozitive. Toate produsele sunt supuse unor teste riguroase de laborator și de teren înainte de a fi lansate.

Marca are un parteneriat de lungă durată cu Institutul de Medicină Tropicală din Anvers (ITMA) și cu Institutul Elvețian de Sănătate Publică (TPH). Gama de produse Mugga a câștigat în mod repetat diverse premii și distincții la expoziții internaționale și a primit, de asemenea, o recunoaștere specială din partea Uniunii Europene pentru eficiența sa.

Preparatele Mugga conțin ingredientul activ DEET, care este foarte eficient în respingerea țânțarilor și a căpușelor. Produsele mărcii variază în funcție de concentrație, care poate varia de la 9,5% la 50%, și de metoda de aplicare, cum ar fi spray sau roll-on.

Extindere descriere Restrângere descriere