Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Nalgene

Nalgene este o marcă renumită, cunoscută în întreaga lume pentru producția de sticle de apă extrem de durabile și practice. Înființată în 1949, compania s-a specializat inițial în fabricarea de produse de laborator, dar în curând și-a extins gama pentru a include sticle pentru uz zilnic, care au devenit extrem de populare.

Sticlele Nalgene sunt apreciate pentru fiabilitatea, durabilitatea și versatilitatea lor. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care pot rezista la o varietate de deteriorări, precum și la căldură și frig. Mai mult, toate produsele Nalgene sunt fără BPA, subliniind angajamentul mărcii față de sănătatea și siguranța clienților săi.

Nalgene oferă o gamă largă de sticle de diferite capacități, forme și culori, ideale pentru utilizarea zilnică, călătorii, sporturi în aer liber, precum și pentru muncă și școală. Cu un design simplu și funcțional, sticlele Nalgene sunt ușor de curățat și de utilizat.

Fie că sunteți un drumeț pasionat, un atlet activ sau pur și simplu căutați o sticlă fiabilă pentru utilizarea zilnică, Nalgene are ceva pentru dumneavoastră. Marca se angajează să promoveze un stil de viață sănătos și să aibă grijă de mediu, oferind produse reutilizabile care ajută la reducerea deșeurilor de plastic.

Nalgene este mai mult decât o simplă sticlă - este un simbol al sustenabilității, funcționalității și responsabilității față de planetă.

Extindere descriere Restrângere descriere