Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Parlanti

Înființată în 1987, Parlanti este o companie italiană specializată în producția de cizme de călărie profesionale. Marca a câștigat rapid popularitate, iar produsele sale au devenit cunoscute în întreaga lume datorită renumiților rideri care au folosit ghete marca Parlanti în competiții renumite. Printre aceștia se numără Petronelle Anderson, Bertram Allen, David Blake, Daniel Bluman, John Bragg și Emilie Conter.  

Încă de la început, compania s-a concentrat pe cea mai înaltă calitate a fiecărui produs pe care îl produce, astfel că a acordat o mare atenție dezvoltării unui sistem de producție eficient. Astfel, rezultă cizme de călărie realizate cu precizie, care pot fi folosite atât de începători, cât și de jocheii avansați. Una dintre cele mai populare linii ale mărcii este Parlanti Passion, care include cizme și șepci de călărie specializate. Toate modelele de încălțăminte sunt disponibile într-o varietate de mărimi, astfel încât fiecare utilizator să o poată alege pe cea care i se potrivește.  

Cizmele de călărie Parlanti combină calitatea italiană excelentă cu designul unic al mărcii, caracterizat de eleganță și minimalism. Oferta largă a producătorului include modele dedicate atât adulților, cât și celor mai tineri călăreți. 

Extindere descriere Restrângere descriere