Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Prestige Italia

Inițial, Prestige Italia a operat sub numele de Appaloosa. Compania a fost fondată în 1974 de familia Stocchetti-Rasia, a cărei pasiune era echitația. Principalul obiectiv al mărcii a fost acela de a crea șei unice și distincte, care să îmbunătățească confortul atât al călărețului, cât și, mai ales, al calului. Prima șa semnată de marca italiană a fost creată în 1977. În anii următori, produsele sale s-au distins prin alegerea unor materiale inovatoare, dar și prin detalii precum culoarea maro închis sau personalizarea în culori a tivurilor și a cusăturilor. În 1992, Appaloosa și-a schimbat numele în Prestige Italia (în legătură cu șaua de debut numită Prestige). 

Astăzi, compania cu sediul în Trissino este un producător de top de produse de înaltă calitate, care se concentrează pe un obiectiv specific: pentru a crea un produs unic care să se conformeze anatomiei calului și care să răspundă în același timp așteptărilor călărețului. În acest scop, Prestige a dezvoltat un sistem inovator de măsurare precisă a spatelui calului. Instrumentul de măsurare flexibil poate fi adaptat cu ușurință la curbele animalului, cartografiindu-i formele și transferându-le corect pe hârtie. În plus, un nivelator special permite crearea de panouri astfel încât greutatea corpului călărețului să fie distribuită uniform pe șa, ceea ce elimină punctele de presiune care ar putea pune presiune pe spatele calului. Șeile Prestige sunt acoperite de o garanție pe viață. 

Producătorul italian oferă, de asemenea, accesorii de călărie și de șa de înaltă calitate, adaptate la cerințele specifice fiecărei discipline. 

Extindere descriere Restrângere descriere