• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Prologic

Prologic

Prologic este o companie fondată în 1993, specializată în producția de echipamente de pescuit. Încă de la început, marca s-a concentrat pe dezvoltare, datorită căreia este acum unul dintre cei mai mari producători de accesorii de pescuit. De-a lungul anilor, compania a dezvoltat sisteme și tehnologii moderne. Acestea sunt utilizate în producția de produse avansate, care se caracterizează printr-o calitate ridicată și au multe alte avantaje suplimentare, care permit o pescuit eficient. 

Echipa mărcii Prologic este formată din specialiști care au cunoștințe teoretice și practice despre pescuit și care le folosesc în fiecare zi în activitatea lor. Datorită acestui fapt, funcționalitatea este al doilea nume de produse semnate de marca Prologic. Compania își extinde în mod constant sortimentul și oferă produse precum: indicatoare de mușcături, corturi, caiace, linii, undițe, lansete, mulinete și multe alte accesorii necesare în timpul pescuitului. 

Deși brandul este foarte cunoscut în industria pescuitului, misiunea sa este de a promova acest sport în rândul întregii societăți și de a insufla o pasiune pentru el. Din acest motiv, Prologic creează produse care se adresează atât pescarilor profesioniști și avansați, cât și începătorilor care sunt la început de aventură cu această activitate sportivă. 

Extindere descriere Restrângere descriere